Czekoladowe jajka wielkanocne - idealne na prezent
Zbliża się Wielkanoc - wyjątkowy czas w roku. Wszystko budzi się do życia. W Święta ludzie spotykają się z rodziną. Czekoladowe jajka wielkanocne to idealny pomysł na drobny upominek dla dzieci oraz dorosłych.
2019-04-10, 12:48

Czekoladowe jajka wielkanocne - słodki podarunek w Święta

Święta wielkanocne to wyjątkowy czas - wiosna. Wszystko dookoła budzi się do życia. Zieleń, kwiaty, kolorowe drzewa - nastawiają każdego pozytywnie do świata.

Czekoladowe jajka wielkanocne

Spotkania rodzinne

W Święta każdy chce spędzić czas z najbliższymi. To czas rozmów i wręczania sobie drobnych upominków. Czekoladowe jajka wielkanocne to doskonały pomysł na prezent dla osoby w każdym wieku. W ofercie dostępne jest 19 rodzajów czekoladek z wyjątkowymi nadzieniami - kremy owocowe oraz nugaty. Jajka są dostępne w mlecznej, ciemnej oraz białej czekoladzie. Produkty te zawierają stuprocentowe masło kakaowe. Dodatki stanowią wyselekcjonowane składniki.

Dlaczego są takie wyjątkowe?

Czekoladowe jajka wielkanocne charakteryzują się stuprocentową świeżością. Składniki są tak dobrane, aby zapewnić najwyższą jakość czekoladek. W ofercie dostępne są różne opakowania na czekoladki - aby zaspokoić gusta najbardziej wymagających klientów. Czekoladowe jajka wielkanocne są dostępne w eleganckich pudełkach o kształcie jaja. Do wyboru są tekturowe, metalowe oraz przezroczyste plexi.  W sklepie oferowane są także figurki czekoladowe - które wykonane są z belgijskiej czekolady. Zarówno dziecko jak i dorosły człowiek ucieszą się z prezentu jakim będą jajka z czekolady.

Leonidas